Button Huur nu een vlot
Zaakvoerder VlotGent.be: Geert Dekleermaecker

VlotGent
biedt je vaartuigen aan waarvan de aandrijving gebeurt bij middel van zonne-energie. Een ultieme vorm van slow traveling.

VlotGent: reserveer uw vlot

Ook in de winter is het aangenaam vertoeven op de Gentse wateren en in de Gentse binnenstad. Zeker rond halloween, de kerstperiode en valentijn is er heel veel sfeerverlichting en -decoratie op en langs het water, heel veel activiteit in het centrum. Huur een vlot, kleed je lekker warm, voorzie een thermos soep of Glühwein en geniet! Wij zorgen voor lekker veel warme dekentjes en schapenvachtjes.

Tijdens de wintermaanden verhuurt VlotGent haar modellen Gras-en Korenlei voor drie uur varen aan de prijs van €140 (ipv €185) voor zes personen en €160 (ipv €220) voor acht personen.

Wil je graag het Zuidwestelijke deel van Gent (inclusief Gras-en Korenlei) verkennen tijdens de winter met één van de vlotten van VlotGent? Vul bij voorkeur onderstaand contactformulier in of stuur ons een e-mail.

contactformulier VlotGent

naam (*):


telefoon (*):


e-mail(*):


gekozen zone:


ik wil (*):
Elk vlot is gekeurd en verzekerd voor maximaal 4, 6 of 8 personen. Meer personen is niet toegelaten.uw concrete vraag, bericht of wens:


Ja, hou me op de hoogte van nieuwe initiatieven van VlotGent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 
VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto
Logo VlotGent

E

©VlotGent.be - web:
powered by SmartShip bv