Button Huur nu een vlot of een boot
VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto VlotGent, foto
VlotGent: alles over onze vlotten

Gent is een fantastische stad waar er via zijn uitgebreid net van waterwegen tot in het ommeland zeer veel pittoreske hoekjes te ontdekken zijn.

VlotGent biedt je varende terrassen aangedreven met fluister-stille elektromotoren, die enkel op basis van zonne- en windenergie worden voortgestuwd.

De Leie, de Schelde en alle verbindingskanalen in het netwerk, stralen een magie en een rust uit waarvan optimaal genoten kan worden, dank zij de varende stilteterrassen op basis van zonne- en windenergie.

Download hier het vaarplan van VlotGent om Gent en haar waterwegen te ontdekken. Vaar je met kinderen? Speel dan zeker eens het Pol Cosmo waterbeestjes familiespel

openingsuren

Van tien uur in de voormiddag tot één uur na zonsondergang

formules

er zijn 3 maten:

  • 2,4 m x 2,4 m voor max. 4 personen
  • 2,4 m x 3,6 m voor max. 6 personen
  • 2,4 m x 5,0 m voor max. 8 personen

Kies uit:

  • het "lounge"-model, met makkelijke tuinzetels en zitzakken of
  • het "salon"-model , met stijlvolle tafels en stoelen

prijzen(*)

  4 personen 6 personen 8 personen
2 uur € 80 € 105 € 120
3 uur € 105 € 135 € 155
4 uur € 120 € 155 € 185
dag € 155 € 180 € 225
(*geldig vanaf 12/03/2021)

wat bij regenweer?

Gratis annulatie en/of omboeking mogelijk tot drie uur voor afvaart.

geen vaarbewijs nodig

Dankzij een opbouw van het catamaran-principe krijgt men een zeer groot en stabiel oppervlak met een toch erg kleine diepgang. Hierdoor zijn onze vaartuigen veel stabieler en wendbaarder dan een traditionele boot. De geruisloze buitenboordmotoren zijn zo gekozen dat ze een maximale snelheid van slechts 6 à 7 km/u halen waardoor er geen vaarbewijs nodig is. De schipper moet wel minstens 18 jaar zijn en wordt ook geacht de regels betreffende alcoholintoxicatie te respecteren zoals ze gelden op de openbare weg.

eten en drinken

Geniet op je vlot gerust van zelf meegebrachte hapjes en drankjes. Of bestel iets lekkers bij één van de door VlotGent warm aanbevolen Gentse restaurants, traiteurs of cafés . Bestellen doe je rechtstreeks bij het restaurant, traiteur of café. Afhalen kan voor afvaart of tijdens je tocht.


Lees meer over VlotGent - milieudoelstellingen


E

©VlotGent.be - web: